print zoom-in zoom-uit

Coaching

Afhankelijk van de persoonlijke leervraag vindt er een oriënterend gesprek plaats. Meestal is de opdrachtgever gedeeltelijk bij dit gesprek aanwezig. Aan de hand van dit gesprek worden een aantal te bereiken leer-ontwikkeldoelen vastgesteld in een coachingscontract. Eventueel wordt er bij de start een drijfverentest gemaakt (zie ook RealDrives Care & Cure).

In een aantal bijeenkomsten vinden de coachingsgesprekken verspreid over meestal een langere periode plaats. 

Soms kan het zinvol zijn om ook bij een aantal overlegmomenten als coach/observator aanwezig te zijn. Hierdoor kan goed feedback op het feitelijke functioneren worden gegeven waardoor er vaak snel resultaten worden geboekt.

Ook bestaat er de mogelijkheid om leidinggevenden of staffunctionarissen te coachen op een project, een adviestraject of bij het maken van een beleidsplan. Hierbij wordt inhoud en proces aan elkaar gekoppeld. 

 

 

 

Nieuws

Begeleid Zorggroep Raalte bij het vinden van een nieuw lid RVT aandachtsgebied clientenraad en kwalteit en veiligheid (rea... Meer >>>

In augustus gestart bij Interzorg Noord Nederland als adviseur om opleidingen en leren anders te organiseren. Leuk om weer... Meer >>>

Quicklinks

Contactformulier
CV

Downloads